randomreader

Rabo Scanner

Rabo bank gaat de random reader vervangen door een nieuwe manier van inloggen. Eind 2014 zal Rabo bank komen met de Rabo scanner die de huidige reader moet vervangen. De twee methoden zullen enige tijd naast elkaar te gebruiken zijn.

Rabo random reader

Rabobank gaat de vertrouwde random reader vervangen door een nieuw systeem voor de beveiliging van internetbankieren. Klanten van de Rabo bank maken al jaren gebruik van de random reader die in combinatie met de bankpas en pincode het inloggen en overboeken op internetbankieren mogelijk maakt.

Rabo Scanner

De Rabo random reader zal worden vervangen door de Rabo scanner. De nieuwe Algemene Voorwaarden voor betaalrekeningen en betaaldiensten van de Rabo bank geven het volgende aan:

“Met de Rabo Scanner maakt u een inlog- en een signeercode aan door uw bankpas in de Rabo Scanner te stoppen en de kleurcode op het scherm van het apparaat dat u gebruikt voor Rabo Internetbankieren of Rabo Mobielbankieren te scannen met de camera van de Rabo Scanner. Vervolgens genereert de Rabo Scanner een inlogcode of signeercode.
Op het scherm van de Rabo Scanner wordt beschreven wat u ondertekent als u een signeercode zet. Komt dit niet overeen met wat u wilt doen? Ziet u op het scherm van de Rabo Scanner bijvoorbeeld een andere betaalopdracht dan de betaalopdracht die u wilt geven? Dan moet u de signeercode niet zetten.”

Eind 2014 zal de Rabo bank starten met het invoeren van de scanner die voorlopig nog naast de random reader kan worden gebruikt.

Lees meer over internetbankieren...

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>